Напис «I love Ternopil» уже доступний для фотографування!


У Тернополі облаштували іміджеву 16-тиметрову селфі-зону. Відтепер засвідчити свою любов до міста можна сфотографуватись на фоні напису «I love Ternopil», який облаштували на набережній Тернопільського ставу.

Конструкція складається із 9 букв та  фігури серця. Літери висотою 180 сантиметрів, серце – 2,5 метри. Усе зроблено з металу. Напис міцно закріплений у бетонному фундаменті. У нічний час він підсвічуватиметься, тож буде добре помітним з іншого берега.

На виготовлення конструкції двоє тернопільських підприємців затратили 200 тисяч гривень. Кошти з бюджету міської ради не виділялись.

  • У Тернополя з’являється туристична родзинка. Це – поширена практика для міст Європи і світу, де можна прийти і зробити фотографію на фоні міста. Ще минулого року петиція про створення такої конструкції з’явилась на сайті міської ради і була підтримана тернополянами. Розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал. –  Цей напис розрахований не лише на тернополян, але й на гостей нашого міста, на туристів, які приїжджають з Європи, саме тому, було прийнято рішення все ж таки робити його на англійській мові. Ця локація також вибрана більшістю тернополян. Хочу наголосити, що роботи зроблені без затрачання коштів. Я хочу подякувати родині Мариновських і Лупійчук – це тернопільські підприємці, які ще раз показали приклад соціально відповідального бізнесу.
  • https://www.youtube.com/watch?v=sOLsW_5iE-Q
Попередня стаття

Вже осінню тернополяни отримуватимуть більші пенсії (Відео)

Наступна стаття

Смарт-рукавичку тернопільської винахідниці випробували нечуючі тернополяни

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.