Олег Мосійчук: «Тернопіль притягує» (Відео)


Історію міста творять люди, – переконаний відомий тернопільський режисер, народний артист України Олег Мосійчук. Тернопіль вважає магнетично привабливим. У цьому актора запевняють і колеги з інших міст. Сам режисер зізнається: місто надихає, тому тут хочеться творити.

Своїми роздумами та сподіваннями з нагоди 26 річниці Незалежності України та Дня міста Олег Мосійчук  поділився з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР» у проекті  “Моє місто”.

– Історію світу, історію міста творять ті люди, які живуть у ньому, які топчуть святу землю своїми ніжками. І я собі метикую, що Тернопіль має дуже славну історію. Дуже славну, але дивну водночас. В мене багато друзів – відомих людей, які говорили про те, що коли ми тільки-тільки досягнемо якогось певного віку – одразу переїдемо жити в Тернопіль.

Та й ті, хто приїздить до нас на фестивалі, кажуть, що ми потрапили в казку. І цю казку, в принципі, створили люди, створили наші діди. Тернополяни її бережуть – це дуже класно, – з усмішкою відмічає артист.

Попередня стаття

У Тернополі стартувала «Галицька Дефіляда» (Відео)

Наступна стаття

У День Незалежності на заставці МЗС в соцмережах з’явилось відео з Тернопільщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.