Олександр Остапчук: «Цінуймо, що живемо в мирному місті» (Відео)

Директор “Школи-ліцею №6 імені Назарія Яремчука” Олександр Остапчук зізнався, що Тернопіль захоплює його культурними подіями. Особливо радіє можливості тернополян  відвідувати  драматичний та ляльковий театри, філармонію та інші заклади, у яких вирує життя.

Своїми роздумами та сподіваннями з нагоди 26-річниці Незалежності України та Дня міста тернопільський освітянин  поділився з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР» у проекті  “Моє місто”

– Ми любимо наш Тернопіль за те, що в ньому є прекрасний драматичний театр з чудовими акторами, ми любимо за нашу філармонію, яка дає концерти на будь-які смаки. Ми любимо наш Тернопіль за ляльковий театр, в якому панує світ казки для наших дітей. Ми любимо наш Тернопіль за навчальні заклади, де вирує життя. Ми любимо наш Тернопіль, бо тут живемо ми, бо тут живуть наші родини, – зазначив Олександр Остапчук.

Попередня стаття

Олександр Богомол: «Незалежність потрібно виборювати» (Відео)

Наступна стаття

Андрій Мастюх: «Комфортний транспорт як вияв турботи про тернополян» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.