Леонід Бицюра: «Пишаюсь тим, що я тернополянин» (Відео)

Тернопіль – таємниче місто. Його загадки розгадуватимуть ще багато поколінь. Воно приховує в собі глибоку історію і від того стає ще цікавішим. Місто вартує уваги і особистих зусиль, тож закликає тернополян дбати про домівку, в якій живемо.

Своїми роздумами та сподіваннями з нагоди Дня міста Леонід Бицюра поділився з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР» у проекті  “Моє місто”.

– Нашому Тернополю сьогодні виповнюється майже 500 років. В кожного з нас є свій подарунок  для міста. Хтось робить гарною свою квартиру, будівлю, вулицю, площу. Хтось дарує нову композицію, скульптуру, пісню, вірш. В нас також є свій подарунок – в цьому році розпочалися перші розкопки, які відкриють нову сторінку в історії Тернополя. Розкриють історію створення міста і дадуть відповідь врешті-решт скільки Тернополю років. Пишаюся тим, що я тернополянин. Що маю можливість долучитися до того, щоб наше місто ставало ще кращим, розвивалося, а в ньому жили впевнені в собі і впевнені своєму місті люди, – зазначив Леонід Бицюра.

Попередня стаття

Богдан Буяк: «Тернопіль насправді є студентською столицею України» (Відео)

Наступна стаття

Андрій Підлужний: «Тернопіль – моя муза» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.