Микола Лазарович: «Тернопіль – місто, в яке хочеться повертатись» (Відео)


Тернопіль – гостинний. Приїхавши сюди один раз, вже не хочеться повертатися назад, – каже доктор політичних наук, учасник АТО Микола Лазарович. На його переконання, Тернопіль  – не просто старовинне місто. Його мешканці й сьогодні продовжують творити історію, формуючи легіони та відправляючи їх у зону АТО.

Своїми роздумами та сподіваннями з нагоди Дня міста Микола Лазарович поділився з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини “МедіаТОР” у проекті “Моє місто”.

– Тернопіль гостинно прийняв мене 25 років тому. Тут я знайшов роботу, можливість виховувати молоде покоління, вкладати в них частинку себе. Це місто, звідки я їхав на Помаранчеву революцію, Революцію гідності, російсько-українську війну. Та головне, це місто куди я повертаюся після усіх цих важких подій, – розповів про своє знайомство з містом Микола Лазарович.

 

Попередня стаття

Андрій Підлужний: «Тернопіль – моя муза» (Відео)

Наступна стаття

Григорій Драпак: «Не проміняв би Тернопіль на жодне місто світу!» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.