Cім’я Поповичів: «Тернопіль – місто з душею» (Відео)

Тернопіль – місто можливостей. Аби реалізувати себе, не варто їхати у далекі країни, омріяних вершин можна досягнути вдома, – вважає сім’я акторів Тернопільського драматичного театру імені Т. Шевченка Тетяна та Максим Поповичі. Подружжя, завдяки професійній діяльності, відвідало багато країн, але для кожного з них Тернопіль – центр кінематографії, центр культури, центр душі.

Своїми роздумами та сподіваннями з нагоди Дня міста Тетяна, Максим та Матвійко Поповичі поділилися з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР» у проекті «Моє місто».

– Тернопіль – найкращий! Тут живуть найкращі, найвеселіші, найдобріші люди. Хочеться, щоб кожен зробив для цього міста щось особливе. Не нарікав ні на кого, а починав з себе і розвивав його, розбудовував. Ми можемо зробити Тернопіль центром кінематографії, центром культури, центром душі. Зробити своє місто своєю душею бажає тернополянам акторське подружжя.

Попередня стаття

Андрій Артимович: «Тернопіль – місто здорових та щасливих сімей»

Наступна стаття

Ольга Савуляк: «Тут я вдома» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.