Надія Березюк: «Тернопіль – місто, яке нас формує» (Відео)

Тернопіль – місто, у якому ми залишаємо частинку себе. Місто, яке дає силу рухатись вперед, – розповідає про Тернопіль шеф-редактор «Першого інтернет-телебачення «МедіаТОР» Надія Березюк. Вірить, що у міста, яке ми любимо, світле майбутнє та обіцяє докласти максимум зусиль, аби їхній інформаційний портал був для тернополян майданчиком, де можна захистити власну позицію.

Своїми роздумами та сподіваннями з нагоди Дня міста журналістка поділився з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР» у проекті “Моє місто”.

– Я щиро вірю, що у нашої держави світле майбутнє, що кожен українець матиме змогу гідно жити в своїй домівці. Що у нас буде належна медицина, якісна освіта та забезпечені сім’ї, а у рідних містах – спокій та розвиток. Я люблю своє місто за те, що поруч близькі та друзі, за те, що тут незнайома тобі людина – обов’язково знайома з кимось, кого знаєш ти. За те, що тут я вдома, – зазначила Надія Березюк.

Попередня стаття

Oleg Synovets. Нічні блискавки

Наступна стаття

Сергій Лупійчук: «Люблю Тернопіль з дитинства» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.