Оксана Бачинська: «У тернополянок неперевершений смак» (Відео)

Галичанки – красуні, чий смак задовільнити не просто,  – розповідає відома тернопільська дизайнерка Оксана Бачинська. Проте вироби пошиті завдяки їхнім підказкам із задоволенням купляють  панянки з усіх регіонів України. Тож вподобанням тернопільських естеток вона довіряє.

Своїми роздумами та сподіваннями з нагоди Дня міста Оксана Бачинська  поділилася з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР» у проекті“Моє місто”.

– Я працюю для тернополян майже 20 років. Добре знаю не лише їхні смаки, а й як їх задовільнити. Тому з впевненістю може сказати: «Тернопіль – найкращий куточок на світі», – каже Оксана Бачинська.

 

Попередня стаття

Ольга Савуляк: «Тут я вдома» (Відео)

Наступна стаття

Завдяки зусиллям батьків, держави і мерії тернопільські школи готові до навчального року (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.