Сергій Лупійчук: «Люблю Тернопіль з дитинства» (Відео)

– Тернопіль – місто, в якому я народився і виріс. Місто, в якому дізнався, що таке справжня дружба і справжнє кохання. Місто, в якому усвідомив батьківські настанови, – розповідає директор приватного підприємства «Агата-Буд» Сергій Лупійчук. Пишається, що місто, у якому живе, викликає захоплення у друзів, які приїжджають в гості.

Своїми роздумами та сподіваннями з нагоди Дня міста Сергій Лупійчук поділився з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР» у проекті “Моє місто”.

– Я виріс в родині будівельників і чудово знаю, що таке міцний фундамент, тому переконаний – кращого куточку, ніж Батьківщина, у світі не існує. За понад 10 років роботи мого підприємства, металеві двері, виготовлені у нас, стоять у домівках багатьох тернополян. Приємно розуміти, що частинка душі, яку ти вкладаєш у свою працю, приносить людям відчуття комфорту і безпеки, – ділиться тернопільський підприємець.

Попередня стаття

Надія Березюк: «Тернопіль – місто, яке нас формує» (Відео)

Наступна стаття

Сергій Фалендиш: «Тернопіль – місто добрих та щирих людей» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.