Майже два десятки в’язнів колонії на Тернопільщині заподіяли собі тілесні ушкодження, – прокуратура

Численні порушення виявила прокуратура Тернопільщини в Чортківській установі виконання покарань. Встановлено, що 18 в’язнів заподіяли собі тілесні ушкодження, однак на відповідний профілактичний облік поставлено лише 3 з них.

Як повідомляють у прес-службі прокуратури області, у закладі провели перевірку щодо запобігання фактів катувань й іншого жорстокого поводження з особами, яких утримують під вартою.

«Перевіркою виявлений факт безпідставного поміщення ув’язненого до карцеру у травні 2017 року.

Крім того, встановлено, що впродовж поточного року 18 в’язнів Чортківської УВП заподіяли собі тілесні ушкодження, однак на відповідний профілактичний облік поставлено лише 3 з них. Зафіксовано факти неналежного медичного обслуговування в’язнів. На усунення виявлених порушень прокуратурою області виконувачу обов‘язків начальника Чортківської УВП внесено вказівку, яка перебуває на розгляді», – йдеться у повідомленні.

Попередня стаття

Оригінальну фотозону облаштував один з тернопільських ВНЗ

Наступна стаття

Тернопільські патрульні назвали основну причину травмування дітей на дорогах міста

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.