На Театральному майдані “гриміли” гармати (Відео)

Гармати, автомати Калашникова, каски та бронежилети – своє озброєння та бойові можливості показали військові Тернопільської окремої артилерійської бригади. Виставка артилерійської техніки відбулася на Театральному майдані.

«24 серпня, в День незалежності, ця техніка взяла участь у «Параді військ» на вулицях Києва. Сьогодні ми вирішили презентувати її тернополянам. Хочемо, щоб люди бачили техніку не лише з екранів телевізора, але й могли доторкнутися до неї. Зрозуміли, як і з чим наші військові захищають наші кордони», – розповів прес-офіцер Тернопільської окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа.

Старший солдат артилерійської бригади Наталя Пилипчук зізнається, що автомат АК-74 вона розбирає за 10 секунд.

«Я з дитинства мріяла стати військовою. Але раніше дівчата не мали можливості вступати до армійських лав. Як тільки випала така можливість, я відразу нею скористалася», – каже старший солдат Наталя Пилипчук.

Після презентації техніка повернеться на територію військової частини.

Попередня стаття

Вітання тернополян з нагоди Дня знань (Відео)

Наступна стаття

Тіло немовляти на сміттєзвалище привезли у контейнерах з «БАМУ» та «Нового світу» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.