Останній шлях Володимира Стаюри (Відео)

Сотні тернополян сьогодні попрощалися із депутатом Тернопільської міськради, очільником міського осередку «Свободи», учасником АТО Володимиром Стаюрою. Більшість досі не можуть повірити у те, що сталося.

Володимир Стаюра загинув у суботу, 26 серпня, під час відпочинку у Єгипті. Причина смерті – раптова зупинка серця.

 – Поки що офіційної версії смерті Володимира Стаюри немає. Попередньо, він загинув від раптової зупинки серця. Після чого впав у воду, вона потрапила в легені, що викликало раптову смерть. Останній рік у Володимира Івановича були проблеми з серцем. Все це внаслідок важкої роботи та участі в російсько-українській війні, – розповів керівник прес-служби міського осередку «Свободи» Андрій Грицай.

Володимира Стаюру пригадують, як добру та чуйну людину. Кажуть, він ніколи не відмовляв у допомозі.

 – Він був керівником, ідейним патріот України. Таких в Тернополі одиниці, – каже учасник Майдану Іван Мандрик.

Попередня стаття

Понад 100 тисяч учнів краю переступили поріг навчальних закладів (Відео)

Наступна стаття

Двох першокласників до школи повели військові комісари (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.