Тернополяни зможуть розпоряджатися бюджетом міста (Відео)


У Тернополі стартував проект «Громадський бюджет». Городяни можуть безпосередньо вирішувати, як витратити 9,4 млн. грн. з міської казни. Подавати свої проекти можна до 30 вересня на сайті https://pb.rada.te.ua.

– Тернополяни не лише можуть подавати власні проекти, але й своїми голосами обирати кращий і відповідно той, який профінансує міська рада. На реалізацію громадських проектів передбачено 1% від загальних надходжень коштів міськради. Сума, якою зможуть розпоряджатись тернополяни у 2018 році – 9,4 млн.грн.

Важливо, що свої ініціативи можуть пропонувати будь-які особи, що досягнули 16-річного віку. Проекти можна подавати у двох категоріях: малі, що розраховані на суму від 1 тисячі до 300 тисяч гривень, та великі – від 301 тисячі до 1 млн. грн. Голосувати можна лише за один малий та один великий проект. Проекти можна подавати у 15 категоріях. Вони повинні мати некомерційних характер та можуть бути реалізовані на основі комунального майна, – зауважила керівник прес-служби міськради Тернополя Мар’яна Зварич.

Попередня стаття

З жовтня їздити без соціальної картки буде дорожче (Відео)

Наступна стаття

Власники іноземних автівок мітингували під стінами ОДА (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.