З жовтня їздити без соціальної картки буде дорожче (Відео)


З 1 жовтня у Тернополі зміняться правила проїзду у громадському транспорті. Спочатку вартість зросте на одну гривню, а з нового року на дві гривні. Зекономити допоможе соціальна картка тернополянина, яка одночасно буде і електронним квитком.

Соціальна картка тернополянина буде схожою на банківську. Вона надаватиме пільговикам стовідсотковий безкоштовний проїзд, а учням та студентам – знижку у 50%. Тернополяни ж платитимуть за найнижчим тарифом.

Електронний квиток вступить в силу з 1 жовтня. Тоді й запровадять диференційований тариф. З жовтня до січня він буде дворівневий. Тобто власники електронного квитка (соціальної картки тернополянина) платитимуть у тролейбусі 3 гривні, у маршрутному таксі – 4 гривні. Інші – на гривню дорожче. А вже з першого січня вступить в силу трьохрівневий тариф», – розповів начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міськради Ігор Мединський.

Додамо, що оформити соціальні картки можна у Центрі надання адміністративних послуг, управлінні соціальної політики, ЖЕКах та ОСББ.

Попередня стаття

Четверо діток з однієї сім’ї одночасно захворіли гепатитом А (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни зможуть розпоряджатися бюджетом міста (Відео)

6 Comments

    Avatar
  • скажіть будь-ласка, як буде поповнюватися дана картка і яким чином її можна оформити людям котрі працюють з 8.30 до 17.00?

  • Avatar
  • Скинутий йому на гробниці покривні один раз і спокій

  • Avatar
  • Перекрити рух на день і дати йому на баланду

  • Avatar
  • а собачі будки приведуть в порядок ?????????????????? чи за що платити ????????????????????

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.