Співзасновниця української соцмережі «Ukrainians» шукає інвесторів (Відео)


Робота над українською соцмережею«Ukrainians» – припинена. Канадська компанія «StartupSoft», яка розробляла мережу, відмовилась від подальшої співпраці. Пояснили це низькою активністю користувачів.

Ініціатор ідеї, тернополянка Олександра Струмчинська каже, проект був досить популярним. За три місяці роботи в українській соцмережі, що стала альтернативою «Вконтакте» та «Однокласники», зареєструвались майже 400 тисяч осіб. Не відмовлятись від проекту дівчину просять існуючі користувачі, тож вона вирішила шукати нових донорів. Пояснює, старт роботи соцмережі був розрахований на 4 місяці, минуло лише три, тож компанія-розробник зробила поспішні висновки. Олександра впевнена: «Ukrainians» має всі шанси стати успішним проектом.

Попередня стаття

Тернополянка наважилась на самогубство через сварку з братом (Відео)

Наступна стаття

Понад півсотні іноземців, які перебували на Тернопільщині, депортують

2 Comments

    Avatar
  • Якщо це все правда… Про яку активність може йти мова? Була початкова умова : 50 тисяч підписників і розробка мережі за 4 місяці. Тож якби навіть зовсім не було б активності розробники мали б зробити повний функціонал за обіцяний строк . А тільки тоді вже дивитись на активність. Та як бачимо для StartupSoft взяті зобов”язання нічого не важать. Для них запросто можна знехтувати не тільки 50 тисячами підписників , а і майже 400 тисячами зареєстрованих користувачів. Тож чого варта така компанія ?http://www.startupsoft.org/ просто нікчемна компанія.

  • Avatar
  • хто готовий стати інвестором в цю мережу, зробити регулярний платіж в приват24 з депозиту чи зарплати на розвиток української соцмережі (50грн, 100 грн чи 1000 грн щомісяця)? Я готовий!!! Олександра Струмчинська відкривайте рахунок! Спробуйте об’єднати зусилля з іншими українськими соцмережами, з Богданом Оліярчуком, з Михайлом Гриненко! Додайте музичний плагін в мережу, як на фейсбуці – muzekbox !

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.