І в умовах війни – можна розвиватись, – зазначив Роман Шеремета, перебуваючи у Тернополі (Відео)


В України є всі важелі для розвитку економіки.  На них впливають люди, зокрема, й тернополяни. Про це під час репрезентації книги «Реформація: успіх Європи і шанс для України» зауважив відомий економічний експерт Роман Шеремета.

Він спільно з Нобелівським лауреатом Верноном Сміттом вивчали питання «Чому Європа стала успішною?» і присвятили цьому окремий розділ видання. Найважливіше, каже економіст, сформувати правильну податкову політику і виключити будь-яке зазіхання на права людини. А ще основою економічного зростання є доброчесність.

Що стосується економіки України –  заспокоїв: хвилюватись зарано. Коли «помирають» банки,  закриваються університети, а  фірми виходять з бізнесу – це нормально, йде процес. Тож закликав українців працювати і вимагати, аби кошти з держбюджету розраховувалися індивідуально  на людину, витрачались за призначенням.

Попередня стаття

На службу у поліцію запрошують студентів тернопільських ВНЗ (Відео)

Наступна стаття

Як ставляться тернополяни до повернення Михайла Саакашвілі на Україну?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.