На службу у поліцію запрошують студентів тернопільських ВНЗ (Відео)


У Тернополі стартував четвертий етап набору до лав патрульної поліції. Триватиме він до 9 жовтня. На посади поліцейських та інспекторів роти шукають осіб від 20 до 35 років.

«Ми відчуваємо кадровий голод. Адже з професії патрульного все починається. Далі є багато можливостей для кар’єрного росту. Відтак сьогодні ми працюємо над доукомплектуванням нашого управління. Також триває етап формування тактичних груп, які будуть забезпечувати охорону громадського порядку та відпрацьовувати масові заходи. А працівники дорожньої патрульної поліції  патрулюватимуть траси міжнародного значення», – зауважив начальник Управління патрульної поліції Тернополя Михайло Білецький.

До лав патрульної поліції запрошують студентів тернопільських вишів.

«Нещодавно розпочався навчальний рік, відтак ми запрошуємо всіх п’ятикурсників, магістрів приходити на службу в патрульну поліцію.  Щодо вимог, це повинні бути громадяни України віком від 20 до 35 років, без судимостей та з бажанням служити. Зараз є 302 посади, з яких 41 – вільна», – каже  начальник сектору кадрового забезпечення УПП в м. Тернопіль Петро Гаврих.

Попередня стаття

Тернополянка стала першою українкою, яка навчатиметься в Фрайбурзькій академії

Наступна стаття

І в умовах війни – можна розвиватись, – зазначив Роман Шеремета, перебуваючи у Тернополі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.