Тернополянка виклала 162 000 гривень за примарне авто

СМС-повідомлення про шалений виграш отримала мешканка райцентру Чортків. Звістка «Ви виграли автомобіль» надзвичайно втішила жінку. Аби отримати довгоочікуваний подарунок, вона зателефонувала до представника акції. Невідомий абонент підтвердив, що в лотереї виграв саме її номер телефону. Мешканку району попросили заплатити податок на виграш, а також послуги перевезення авто до Тернополя.  Потерпіла, усе ще окрилена радістю від виграшу, перерахувала через термінал 162 тисячі гривень.

Не дочекавшись повідомлення про відправку авто, жінка зрозуміла, що стала жертвою шахраїв. Тоді вона звернулася до правоохоронців. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині знешкодили майже півсотні боєприпасів

Наступна стаття

Тернополянка стала першою українкою, яка навчатиметься в Фрайбурзькій академії

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.