Пацієнтів Шумської лікарні возитиме «швидка» з Франції (Відео)

Проект Територія бізнесу.

Замість старого УАЗу – новий Citroën. Відтепер пацієнти Шумщини відчують, що таке комфорт в медичній сфері. Завдяки благодійникам гараж районного лікувального закладу  поповнився сучасним автомобілем швидкої допомоги.

– У нас є два транспортних засоби. Один значно старший, постійно ламається. А УАЗ з 2004 року, періодично потребує ремонту, бо постійно експлуатується, – розповідає заступник головного лікаря Шумської центральної районної лікарні Людмила Зінько.

Новенькій автівці особливо радіє водій, пан Василь. Він вже кілька років возить хворих сільськими дорогами.  Каже: щоб довести пацієнта акуратно доводилось обминати кожну вибоїну.

– Повний фарш, тут є все, – хизується водій. – Машина дуже гарно себе веде, дуже чутлива, м’яка і я думаю, що вона буде надійна.

На Тернопільщину автомобіль приїхав у рамках Програми ЮНЕСКО. Йому 10 років, але він у доброму технічному стані. Привезти подаровану європейцями автівку допомогли спонсори. «Агрохолдинг «Мрія», який вже кілька років працює  на Шумщині, виділив 70 тисяч гривень на транспортування «швидкої».

– Ми це робимо, тому що розуміємо, що наші пайовики це старші люди. І, нажаль, мають проблеми і з станом здоров’я і екологією. Їм доводиться систематично звертатися до лікувальних закладів. Ми хочемо щоб наші пайовики отримували належну медичну допомогу, оперативно, швидко і якісно, – зазначив директор благодійного фонду «Агрохолдингу «Мрія» Василь Мартюк.

Агрохолдинг системно долучається до оснащення лікувальних закладів краю. Цьогоріч на підтримку медичної галузі компанія уже спрямувала понад 700 тисяч гривень, а до 2018 року заплановано реалізувати ще кілька нових проектів.

Попередня стаття

Понад півсотні демобілізованих атовців шукають роботу

Наступна стаття

Від укусу бджоли на Тернопільщині померла дитина

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.