Малиновий фестиваль: на Тернопільщині відбулося оригінальне свято (Відео)

Проект Територія розвитку.

Жителі села Августівка Козівського  району цими вихідними святкували другу річницю спільної кооперації. Два роки тому на полях довкола населеного пункту люди посадили пагінці малини і вже за такий короткий термін змогли відчути ефективність спільної праці. З нагоди річниці однієї з перших ягідних кооперацій України у селі провели фестиваль «Свято файних мрій».

Керівники Аргоходлингу переконані: ягідний кооператив – це не лише вигідний бізнес, а й  справа, яку важко не любити. Тож вони закликають українців об’єднуватися та пропонувати власні проекти,  а Агрохолдинг в свою чергу обіцяє допомогти фінансово. Компанія виділяє 4 мільйони гривень на реалізацію 10-ти проектів колективної ідеї.

– У нас зраз триває конкурс з загальним бюджетом у 4 мільйони гривень. Ми будемо визначати кращі проекти і підтримуватимемо їх, аби люди, які готові взятися до справи, мали шанс на успіх., заначив генеральний директор Агрохолдингу «Мрія» Саймон Чернявський.

Щоб забезпечити добру врожайність культур – в  Агрохолдингу постійно оновлюють техніку. Найпотужнішу привезли на свято.

Окрім технічних локацій, на святі «Файних мрій» працювала дитяча зона, зоокуточок, анімаційні  та ігрові майданчики. Дітки вчились робити ляльки-мотанки і вироби з глини.

 

Поблизу фестивалю діяв пластовий наметовий табір. Усі охочі долучались до свята, куштували гастрономічні смаколики та  слухали виступи  відомих колективів.

Попередня стаття

На Тернопільщині комбайн в’їхав в іномарку. Постраждали діти

Наступна стаття

Презентація мистецького альбому «Таїна Пінзеля» зібрала аншлаг (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.