Депутат облради заплатить штаф за несвоєчасне подання декларації

Штраф у розмірі 850 гривень доведеться сплатити посадовцю Тернопільської обласної ради. До адміністративної відповідальності його притягнули за несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

За інформацією працівників прокуратури, з початку року з метою запобігання правопорушень у сфері фінансового контрою внесли 38 подань. До дисциплінарної відповідальності притягнуто 35 осіб і звільнено одного посадовця  райдержадміністрації. Повідомляє Прокуратура Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині голову сільради затримали на хабарі

Наступна стаття

Боєприпаси воєнних часів виявили на Тернопільщині

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.