Завтра у Тернополі увімкнуть гарячу воду

Фото з соцмереж

Через позицію державного підприємства НАК «Нафтогаз України» Тернопіль – без гарячої води. Впродовж цього часу на рівні Кабінету міністрів та профільного міністерства Тернопільська міська рада вирішує це питання.

«Вагомим фактором, який зупинив подачу гарячої води, стала заборгованість населення у сумі понад 38 мільйонів гривень перед комунальним підприємством “Тернопільміськтеплокомуненерго”. Ми намагалися у травні, червні та липні подавати гарячу воду, дофінансовуючи діяльність комунального підприємства з міського бюджету на суму понад 9 млн. грн., – розповідає міський голова Сергій Надал. – Проте найбільшою проблемою стала діяльність НАК «Нафтогаз Україна», який відмовився постачати газ для підігріву води, щоб подавати її населенню. Натомість державне підприємство хотіло постачати газ за ціною, яка є значно вищою, аніж та, що закладена в тарифах».

Днями представники міської ради взяли участь у  нараді у Міністерстві регіонального розвитку та будівництві.  На ній вирішили вже 20 вересня  відновити  постачання гарячої води.

Попередня стаття

Презентація мистецького альбому «Таїна Пінзеля» зібрала аншлаг (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині голову сільради затримали на хабарі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.