У Тернополі з автобуса випала жінка

Сьогодні зранку у Тернополі на Збаразькому повороті під час руху транспорту випала жінка. Рейсовий автобус Гусятин-Тернопіль був переповнений. Раптово двері під тиском натовпу  відчинилися і 59 –річна жінка опинилась на асфальті.

Водій громадського транспорту зупинився, дав потерпілій тисячу гривень і поїхав, не дочекавшись приїзду швидкої допомоги. Хто викликав медиків наразі не відомо. Потерпіла нічого не пам’ятає. За попередніми даними, у неї перелом ключиці.

Правоохоронці просять відгукнутися пасажирів, які їхали у даному автобусі. Залишити інформацію можна, зателефонувавши на лінію “102” або за номером – 097 000 73 86.

Триває слідство.

Повідомляє сайт Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

 

Попередня стаття

Вакцини від нового вірусу, який очікують на Тернопіллі – немає (Відео)

Наступна стаття

Зйомки фільму «Король Данило», у якому грають тернопільські актори, закінчать у листопаді (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.