Водія елітного авто провчили за наглість

Останнім часом на Тернопільщині побільшало випадків паркування автомобілів в непередбачених для цього місцях. Горе-паркувальники , не боячись наслідків своїх дій, відверто знахабніли. Проте останній випадок, можливо, примусить задуматись про такі вчинки. За недолуге паркування на тротуарі, водій «БМВ» поплатився дзеркалом бічного бачення. Про випадок повідомляє на своїй сторінці у Facebook Галинський Михайло.

– Двох метрів для пішоходів немає… Карма? До речі, в таких випадках шкода повинна відшкодовуватися МТСБУ, при оформленні випадку ДТП працівниками поліції, якщо шкода була нанесена іншим ТЗ: п. п. б) п. 41.1. ЗУ “Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів”, МТСБУ за рахунок коштів фонду захисту потерпілих відшкодовує шкоду на умовах, визначених цим Законом, у разі її заподіяння: невстановленим транспортним засобом, крім шкоди, яка заподіяна майну та навколишньому природному середовищу). Повідомляє на сторінці усоцмережі Facebook Михайло Галинський.

Попередня стаття

Лісничого, який повернувся з АТО, відзначив Президент України (Відео)

Наступна стаття

Тернопільських рятувальників обмундирували канадійці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.