У Тернополі встановлюють парковки для дитячих колясок (Фото)

До кінця року у Тернополі планують облаштувати 19 парковок для дитячих колясок. Роботу вже розпочали. 12 конструкцій можна побачити біля поліклінік, медичних закладів та поруч громадських місць, де часто відпочивають батьки з дітьми.

Також у місті встановлено 114 велопарковок. Облаштували їх у громадських місцях (у скверах, парках, біля важливих соціальних об’єктів), а також біля навчальних закладів (Технічного коледжу, Кооперативного технікуму, спортивної школи з футболу, Центру творчості дітей та юнацтва і т.д.), повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Попередня стаття

Замість каналізаційної решітки – яма в асфальті (Відео, Фото)

Наступна стаття

Близько двох сотень тернополян готові взяти участь у громадських слуханнях щодо котелень на торфі (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.