Тернополянам показали, як виглядатимуть «файні картки» (Фото)

З першого жовтня у громадському транспорті Тернополя діятиме «Файна карта», що допоможе зекономити вартість проїзду. Наразі тернополяни записуються у чергу, аби отримати електронний квиток. Проте у соціальних мережах вже з’явилися фото проїзного документу.

Подати документи на оформлення «Файної картки» поки що можна у ЦНАПі, управлінні соцполітики, ЖЕКах та ОСББ. Проте незабаром форму можна буде заповнити і на сайті.

Нагадаємо «Файна картка» надаватиме пільговикам стовідсотковий безкоштовний проїзд, а учням та студентам – знижку у 50%. Тернополяни ж платитимуть за найнижчим тарифом. Вартість оформлення картки – 57 гривень.

Попередня стаття

Громадські слухання закінчилися під вигуки «ганьба» (НАЖИВО)

Наступна стаття

«Кубок Лева» з плавання виборола депутат Тернопільської міськради

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.