На Тернопільщині знешкодили 4 артилерійські снаряди

Чергову небезпечну знахідку виявили місцеві жителі. Зокрема, на території діючого цукрозаводу у Козові виявили 2 артснаряди, калібром 76мм. І ще два – під час проведення земляних робіт у селі Глинна Козівського району.

Боєприпаси часів Другої світової війни піротехніки вилучили. Їх знешкодять шляхом контрольованого підриву у безпечному місці. Загалом, з початку року на території області виявлено понад тисячу вибухонебезпечних предметів. Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області.

Попередня стаття

Через ДТП у центрі Тернополя на дві години зупинився транспорт (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі вдвічі подорожчало м’ясо та сало (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.