Відомі гумористи підтримати тернопільських флорболістів (Відео)


Перемогою для тернополян закінчився турнір «LP Floorball Cup 2017», який проходив у місті Хирів Львівської області.  Дві команди з одного клубу «Вікторія» розділили перше місце.

Тернопільська «Вікторія» являється Чемпіоном України до 12 років і однією із найсильніших юніорських шкіл з флорболу в Україні. Відтак на Львівський чемпіонат запросили одразу дві команди з одного тернопільського клубу.

Метою турніру було зібрати 4 найсильніших команди минулорічного Чемпіонату України з флорболу у категорії до 12 років та 4 найсильніші команди Вищої ліги України. Оскільки тернопільська «Вікторія» являється Чемпіоном України до 12 років і однією із найсильніших юніорських шкіл з флорболу в Україні, то організатори турніру, Львівська федерація флорболу, запросили одразу 2 команди з одного клубу «Вікторія».

Обидві «Вікторії» зіграли по 4 гри, в яких перемогли з великими рахунками. У фіналі зустрілися один проти одного. Оскільки це вже вшосте за останні два роки, де дві команди зустрічаються в фіналі, ми вирішили, що зіграємо бойовий матч. Проте кубок за 1 місце будуть забирати два капітани з обох команд. На нагородженні оголосили, що переможець – це «Вікторія» з Тернополя. Кубок за 2 місце ми просто забрали, – розповідають тренери флорбольного клубу «Вікторія»

Окрім кубку яскравим подарунком для тернопільських флорболістів стало ще й привітання відомої команди КВН та Ліги сміху «VIP Тернопіль». Гумористи звернулися до спортсменів зі словами підтримки та побажали подальших перемог.

«VIP Тернопіль» привітали нас тому, що знають про розвиток нашого клубу і велику кількість наших досягнень на рівні України та Європи. Крім того, ми товаришуємо. Керівник ФлК «Вікторія» Королик Михайло, особисто спілкувався з Віктором Гевком про клуб, розвиток флорболу у Тернополі тощо.

VIP Тернопіль стали гумористичною візитівкою Файного міста. ФлК «Вікторія» намагається теж стати кращою у флорболі, – підсумовують тренери флорбольного клубу «Вікторія».

 

Попередня стаття

За тернополян, які нехтують навчанням у школі, візьмуться полісмени (Відео)

Наступна стаття

З 1 жовтня водії повинні вмикати фари вдень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.