Сучасну військову частину облаштують на Тернопільщині (Відео)


Військова частина в Теребовлі – перша за 26 років Незалежності України, яку відбудуть повномасштабно. Зараз триває капітальний ремонт казарми і переобладнання її в приміщення поліпшеного типу. У ньому будуть розміщенні військовослужбовці 44-ої артилерійської бригади. Військова частина вміщуватиме щонайменше 200 військових. Також облаштовують контрольно-пропускний пункт, завершують роботи з відновлення котельні. Що ж стосується розміщення озброєння та техніки, то триває підготовка відкритого майданчика на території.

Планують відбудувати їдальню. Хоча кошти на це ще не виділені, проте повноцінно профінансований ремонт котельні та казарми, – зазначив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. За словами очільника краю, здати в експлуатацію казарму на території Теребовлянської військової частини планують у листопаді цього року.

Попередня стаття

Артем Білий

Наступна стаття

На Тернопільщині під час руху загорівся автомобіль

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.