Через маму-медсестру 28-річний чоловік зірвав роботу Теребовлянської швидкої (Відео)


Про замінування станції швидкої допомоги у Теребовлі, повідомив невідомий, зателефонувавши на лінію «103». На місце небезпеки одразу виїхали правоохоронці та усі рятувальні служби.

– З приміщення одразу евакуювали персонал, а також вимкнули світло та газ. Бригади стояли за територією на безпечній відстані, тут тільки працювали оперативники і обстежували і наше приміщення, і центр переливання крові. Жодної міни не знайшли, – розповів головний лікар Теребовлянської станції екстреної швидкої медичної допомоги Василь Кук.

Коли рятувальники почали збирати обладнання, телефонний «жартівник» подзвонив знову й сказав, щоб шукали краще. Паралельно з пошуками вибухонебезпечного предмета працівники поліції встановлювали особу додзвонювача.

– Ним виявився житель Гусятинського району, якому на даний час 28 років, – розповіла слідчий Теребовлянського відділу поліції Аліна Кулій.

Підозрюваний зізнався, що пожартував через сварку з мамою. Мама працює медсестрою в екстреній медичній службі. Наразі психічно-емоційний стан чоловіка перевірять медики.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 259 частина 1 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

 

 

Попередня стаття

Голова Вишнівецької ОТГ заявляє про тиск з боку працівників фіскальної служби (Наживо)

Наступна стаття

Боєприпаси часів Другої Світової війни знешкодили на Тернопільщині

One Comment

    Avatar
  • два роки йому дати не бракувало б. щоб знав як жартувати. Вже ж не якийсь пiдлiток. а досить доросла людина. А може в цей час комусь термiново допомога потрiбна. а якщо це дитина. чи аварiя. Що ж за безтолковi люди!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.