На Тернопільщині «швидка» злетіла з дороги через таксиста (Фото)

Поблизу села Смиківці водій таксі ВАЗ не пропустив карету швидкої допомоги і допустив зіткнення. Внаслідок ДТП «швидка» злетіла з дороги, а машина таксі – сильно потрощена.

Як повідомляють у прес-службі патрульної поліції, ніхто з учасників ДТП не постраждав. Патрульні лише оштрафували таксиста за ДТП з каретою швидкої допомоги

– На 56-річного водія таксі патрульні склали протокол за ст.124 КУпАП (ДТП). Санкція цієї статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року, – йдеться у повідомленні.

Попередня стаття

Петро Ландяк

Наступна стаття

Яблука з Тернопільщини жителі країн Азії вважають найсолодшими (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.