80-річного дідуся у петриківському лісі шукали 5 годин (Відео)


Вчора, у петриківському лісі заблукав 80-річний дідусь. Родичі старенького розповіли, що у 12 годині він пішов до лісу. Близько 17 години вийшов на зв’язок, і сказав, що заблукав. Надалі зв’язатися з ним телефоном не могли.

Шукали старенького 32 працівники Управління ДСНС у Тернопільській області. 30 чоловік особового складу та кінологічний розрахунок районного відділу Національної поліції.  Крім того до пошуків долучились родичі та односельці зниклого. Рятувальники та рідні знайшли старенького через 5 годин.

– В лісовому масиві поблизу села Петриків зник місцевий мешканець. У результаті злагоджених дії місцевих мешканців, працівників поліції, ДСНС, місцевого мешканця знайшли. Наразі житель села Петриків у задовільному стані, – розповів  начальник Тернопільського районного відділу Управління ДСНС Юрій Ткачик. 

 

Попередня стаття

Під Тернопільським міськрайонним судом – обшук (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі крадій елітних товарів «попався» на камеру (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.