У Тернополі пропав батько трьох дітей

Михайло Рубас не повернувся додому 18 грудня. 30-річний чоловік робив ремонт на квартирі в районі вулиці Сахарова у Тернополі. Раптово зв’язок з ним обірвався. Додому ввечері також не повернувся. Місце знаходження досі не відоме.

Чоловік був одягнутий в сіру куртку і джинси з прорізами. Рідні та знайомі просять допомогти розшукати. Вдома його очікують дружина та троє маленьких дітей.

Хто бачив Михайла вчора ввечері або сьогодні зранку повідомити можна в приватні повідомлення Антоніна Логінська або за телефоном +38-097-144-70-64.

 

Попередня стаття

Бучацький тракторист загинув через власну необережність

Наступна стаття

Sergey Sinkevich

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.