В кінотеатр за три гривні. Тернополем курсує незвичний тролейбус (Відео)


Тернополем курсує кінотролейбус. Ззовні обклеєний кінострічкою, а в середині кадри з історією кіно.

У Тернополі вже тематично оформлені кілька «Тролейбусів щастя». Учасники кінокомісії  вирішили не бути осторонь і теж долучилися до створення тролейбуса «з родзинкою».

– Разом з учасниками «КіноХвилі» вирішили оформити свій тролейбус відповідно до нашої тематики – кіно. Ззовні – тролейбус обклеєний кінострічкою, у кадрах відображенні події з часу заснування творчого об’єднання, – розповів  учасник творчого об’єднання «КіноХвиля» Антон Марчевський.

Також на екрані, облаштованому позаду водія, транслюють трейлери українських стрічок. В салоні тролейбуса, замість реклами угорі, появилася кінострічка. У ній показали розвиток світового кінематографа, українського та, зокрема, тернопільського.

Однак, не всі тернополяни схвалюють ініціативу кінотролейбуса. Кажуть, можна було б витратити гроші доцільніше.

Попередня стаття

Тернополяни святкуватимуть Різдво двічі (Відео)

Наступна стаття

Слідчі завершили піврічне розслідування смерті Іринки Мукоїди. Далі – суд

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.