Оксана Муха запрошує тернополян на Різдвяний вечір по-львіськи (Відео)


У кожному дотику Оксани Мухи до творчості – відкриття. У кожному її експерименті – успіх та безстрашність. Вона – багатогранна у своєму таланті: від автентичної до сучасної експериментальної музики. Щирість і доброзичливість, що западають у душу… Як результат, переповнені шанувальниками зали.

Усіх, хто береже українську традицію, співачка Оксана Муха запрошує на сольний концерт. Святкова програма – це уособлення глибокої давнини у буремній сучасності. Щедрівки та колядки звучатимуть з акустичними аранжуваннями у супроводі «Різдвяної оркестри». Незмінними залишаться оригінальна мелодія колядок, тексти, зміст, які закладено віками.

Відбудеться концерт 9 січня о 19:00 годині в Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Для мене важлива родинна, тепла атмосфера. Різдвяний концерт «біля домашнього багаття» –cвятковий і затишний. Мої друзі-музиканти, з якими буду на сцені, – це справжні художники-імпровізатори, і навіть я до кінця не уявляю, якими барвами вони розмалюють колядки цього разу. Але основне, що кожного разу вони дарують нам усім радість і доброту, як і саме свято Різдва, – каже співачка та запрошує відсвяткувати Різдвяні свята-2018 разом 9 січня у Драмтеатрі!

Довідка: народилася Оксана Муха у Львові 16 червня 1981 року. Закінчила Львівську середню спеціальну музичну школу-інтернат імені Соломії Крушельницької по класу скрипки. У 2005 році – Львівську Національну музичну академію імені Миколи Лисенка.

У 2013 році Оксана Муха разом із Тарасом Чубаєм, «Піккардійською терцією», Павлом Табаковим та хоровою капелою Трембіта створюють музичний проект «Проект Івасюк». Взяла участь у проекті «Незабутня Квітка», присвяченому 60-літтю з дня народження Квітки Цісак. Разом із академічним камерним оркестром «Віртуози Львова» виконала 8 пісень з репертуару Квітки.

Одружена. Виховує сина.

Фото з відкритих джерел
Попередня стаття

Поблизу Півдолочиська водій Skoda Fabia в’їхав в древо. Пасажир загинув

Наступна стаття

З Нового року підприємці платитимуть за газ більше

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.