У тернопільських патрульних молодий керівник (Відео)


У патрульній поліції Тернополя представили нового керівника. Ним став Богдан Шевчук. Він один з перших патрульних, – зазначив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

– У квітні 2015 року був жорсткий відбір до лав підрозділу в Києві. Пройшов шлях від інспектора до командира роти управління патрульної поліції у місті Києві. Перед призначення виконував обов’язки  заступника начальника управління патрульної поліції в Житомирі, – розповів Олексій Білошицький.

Новопризначеного керівника привітав начальник Головного управління Національної поліції області Олександр Богомол. Він висловив сподівання, що той вдвічі більше вболіватиме за роботу та колектив, адже сам родом з Тернопільщини.

Окрім призначення нового керівника, ряди правоохоронців поповнило 49 патрульних поліцейських.

Рядова патрульної поліції Олеся Слюсарчук каже, морально готова до служби, адже ретельно зважувала свій вибір.

– В патрульну поліцію  я прийшла, аби продовжувати зміни в нашому суспільстві, і змінювати себе, – каже Олеся Слюсарчук.

   

 

Попередня стаття

Лікарів почули: до Різдва зарплати, а після – скорочення (Відео)

Наступна стаття

Свічка, запалена від Вифлеємського вогню, має магічну силу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.