З Нового року підприємці платитимуть за газ більше

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Максимальні ціни на природний газ для промспоживачів з 1 січня «Нафтогаз» підвищить на 8,2% – з 9 918 гривень до 10 732,8 гривень за тисячу кубометрів.

Мінімальні ціни на газ зростуть для промспоживачів на 8,4% порівняно з груднем – з 9 019,2 гривень до 9 772,8 гривень за тисячу кубометрів.

Цінові пропозиції «Нафтогазу» диференційовані залежно від обсягів закупки, умов оплати та стану попередніх розрахунків, – повідомили у компанії. Якщо покупець не має заборгованості перед «Нафтогазом» або купуватиме не менше 50 тисяч кубометрів газу на місяць, то для нього встановлюється мінімальна ціна. У всіх інших випадках застосовується вища ціна. Ціни вказані з урахуванням ПДВ.

З 1 жовтня 2015 року в Україні набув чинності новий закон про ринок природного газу, який позбавив Нацкомісію, що здійснює регулювання у сфері енергетики, права на встановлення цін на природний газ для промисловості. Повідомляє УНІАН.

Попередня стаття

Оксана Муха запрошує тернополян на Різдвяний вечір по-львіськи (Відео)

Наступна стаття

Лікарів почули: до Різдва зарплати, а після – скорочення (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.