Авто з підробленими кузовними номерами вилучили правоохоронці у жителя Гусятинщини

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Автомобіль Smart зупинили правоохоронці у Тернополі на перехресті вулиць Бережанська-Лучаківського. Його керманич – житель Копичинців Гусятинського району.

Під час перевірки документів, поліціанти з’ясували, що номерний знак автівки не відповідає дійсності. Запідозрили також й підробку ідентифікаційних номерів кузова транспортного засобу. У результаті – за номерними знаками, прикріпленими до  малолітражки, зареєстрований автомобіль прикріплені «Mercedes-Benz Vito».

Зі слів власника автомобіля, даний транспорт він придбав. Правоохоронці ж припускають, що машина пригнана з-за кордону. А, щоб не розмитнювати, її переробляли під наявні документи.

Автомобіль помістили на арешт-майданчик. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу – вилучили. Якщо експертиза підтвердить підробку ідентифікаційних номерів кузова машини, водій назавжди втратить авто.

Кримінальне провадження розпочали за статтею 290 ККУ – знищення, підробка або заміна ідентифікаційного номера, номера двигуна, шасі або кузова, або заміна без дозволу відповідних органів панелі з ідентифікаційним номером транспортного засобу. Правопорушення карається штрафом від 50 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

У фокусі тижня

Наступна стаття

На вулиці 15 Квітня маршрутка в’їхала в автівку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.