На Тернопільщині за забруднення повітря  доведеться платити більше

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

З початку року ставки екологічного податку, порівняно з діючими у 2017 році, збільшили на 11,2 відсотка. Для його платників базовий звітний період – визначений. Він дорівнює календарному кварталу за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 17.08.2015 №715. Подати декларацію потрібно до контролюючих органів протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу. Також необхідно сплатити податок протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем граничного строку подання податкової декларації.

Отже, за викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин стаціонарними джерелами забруднення, скиди забруднюючих речовин у водні об’єкти розміщення протягом звітного кварталу відходів у спеціально відведених для цього місцях чи на об’єктах – за місцем розміщення стаціонарних джерел спеціально відведених для цього місць чи об’єктів.

За утворення радіоактивних відходів та тимчасове зберігання радіоактивних відходів понад установлений особливими умовами ліцензії строк – за місцем перебування на податковому обліку у контролюючих органах.

Граничними термінами подання податкових декларацій та сплати податкових зобов’язань з податку вважаються за:

– IV квартал 2017 року: 9 лютого 2018 року, а останнім днем сплати податку – 19 лютого 2018 року;

– I квартал цього року: 10 травня та 18 травня 2018 року відповідно;

– II квартал цього року: 9 серпня та 17 серпня 2018 року відповідно;

– III квартал цього року: 9 листопада та 19 листопада 2018 року відповідно;

– IV квартал цього року: 11 лютого та 19 лютого 2019 року відповідно. Повідомляє ДФС у Тернопільській області.

Попередня стаття

Унікальна тернопільська етногалерея відзначає річницю створення( Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині поліціанти затримали організовану групу наркоторговців

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.