З понеділка у тернопільських маршрутках працюватиме 20 контролерів (Відео)

З понеділка у тернопільських маршрутках працюватимуть контролери. Щоб полегшити роботу водіїв вони перевірятимуть наявність проїзних квитків та документів на проїзд у пасажирів. А ті особи, які не матимуть квитків, будуть оштрафовані у 20-ти кратному розмірі.
– Зайшовши до громадського транспорту потрібно взяти квиток. Наявність проїзного документу перевірятимуть контролери. Спочатку їх буде 20, а згодом ця цифра збільшиться. За проїзд «зайцем» Постановою Кабінету міністрів передбачений штраф у 20-кратному розмірі від вартості проїзду, – зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал.
Нагадаємо вчора, 10 січня, понад п’ять десятків водії маршруток не вийшли на роботу. Страйкували через електронну систему оплати за проїзд. Кажуть, що їм додали обов’язків з якими неможливо впоратися.
Відтак аби уникнути непорозумінь тернопільським водіям та пасажирам дали випробувальний місяць. Відтепер пасажири повинні заходити на передні двері, розраховуватись за проїзд та виходити на задні двері. Також маршрутки планують обладнати зчитувальними апаратами. Проте квиток повинен видавати водій.

Попередня стаття

У найвічливіший день року тернополяни розповіли кому вдячні (Відео)

Наступна стаття

Унікальна тернопільська етногалерея відзначає річницю створення( Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.