За групою тернопільських наркодилерів слідкували майже півроку (Відео)


Наркоторговців затримали на Тернопільщині. Злочинне угрупування зупинили по дорозі до Тернополя. На оперативному відео правоохоронців видно, як це відбувалося.  Чоловіків зупинили просто посеред дороги та скрутили.

Спецоперацію провели оперативники управління протидії наркозлочинності та кримінальної поліції ГУНП в Тернопільській області спільно з спецпризначенцями корпусу оперативно-раптової дії, працівниками СБУ під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

– Під час операції було вилучено колби, вакуумні насоси, різноманітне обладнання для виготовлення психотропних речовин, автомобіль, гроші, майже кілограм марихуани та понад півкілограма амфетаміну. За попередніми даними, лише вартість вилученого обладнання становить більше ста тисяч гривень, – розповідає начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП в Тернопільській області Михайло Димида.

За словами начальника обласного управління Нацполіції Олександра Богомола, майже півроку оперативники документували та відстежували діяльність організованого злочинного угрупування. Ініціатор його створення – раніше судимий за незаконний збут психотропних речовин тернополянин, 1986 року народження. Загалом правоохоронці затримали 4 чоловік. Їх затримали відповідно до статті 208 КПК України.

Попередня стаття

В унікальній Тернопедії буде у п’ять разів більше статей про Тернопільщину, ніж у Вікіпедії (Відео)

Наступна стаття

Прадавні традиції плетіння дідуха підтримує майстер з Тернопільщини (Відео)

One Comment

    Avatar
  • БИО Шлак. пустить НА донорские органы ИЛИ РАЗТРЕЛ КАК В КИТАЕ

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.