Жителі Тернопільщини продаватимуть молоко без обмежень

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

З 1 січня цього року жодних санітарних обмежень на прийом молока у населення не ввели. Їх започаткування перенесли на півроку – на 1 липня. Причина відтермінування – за багатьма параметрами стандарт не відповідає європейським нормам.

Жодної різниці при контролі якості молока у індивідуальних та колективних господарств немає. Проблем у цій галузі не існує – 90 відсотків вітчизняного молока, що виробляється селянськими господарствами, відповідає нормам харчової продукції, – каже перший заступник Міністра аграрної політики і продовольства України Максим Мартинюк.

  • В умовах, коли 80% молока збирається в господарствах населення, коли від функціонування ринку сирого молока залежить добробут сотень тисяч селян – держава має приймати дуже зважені рішення і Мінагрополітики завжди буде відстоювати саме інтереси дрібних селянських господарств», –  відзначив Максим Мартинюк. Повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.
Попередня стаття

Тернопільські патрульні розшукали викрадені номерні знаки «євроблях»

Наступна стаття

За сортування сміття беруться в Козові

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.