Як вийти з кризи, коли люди “голосують ногами в Польщу”, – розповів Анатолій Гриценко (НАЖИВО)


Сьогодні все більше людей обурені. В суспільстві зростає недовіра до влади. Ті зміни, які відбуваються в країні негативно впливають на стабільність життя українців. Зростання цін на бензин, газ, надання субсидій, війна на сході, – це вже не наболілі питання, а вкрай неприйнятні. Про важливі кроки держави до врегулювання спокою й стабільності в країні говорили в програмі «Позиція» з лідером партії «Громадянська позиція» Анатолієм Гриценко.

Він розповідає, що теперішня влада не генерує спокій, впевненість і правду. Адже, каже, Гройсман заявляв, що у 2018 році не буде зростання цін на газ. Все ж Порошенко зустрічається в Давосі і домовляється з МВФ про підвищення цін. За кілька місяців ціна на бензин зросла від 24 до 33 гривні за літр. Людям доводиться тиснути на бюджет. А про це не говорять.

Щодо субсидій, Анатолій Гриценко розповідає, що цій владі вигідно, щоб чим більше людей отримувало їх.

– По-перше, гроші, які забираються в платників податків, тих, хто сам може утримувати свою родину, транзитом через людей проводяться і йдуть в облгаз, обленерго, олігархату. По-друге, ті люди які отримують субсидії «на гачку», вони не можуть підняти голос проти влади. Пишатися тим, що люди «на субсидіях» і ділити кошти з олігархатом не можна. Цю практику треба змінювати, – каже Анатолій Гриценко.

Як вийти з цієї кризи, коли люди голосують ногами до Польщі та Португалії»? Про два шляхи розповів лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

– Перший – вибори. Я проти майданів. Нам потрібно створити систему, у якій людина матиме повагу. Під час виборів потрібно розумом і серцем піти проголосувати. Адже на минулих виборах 50 % не голосували. Інший шлях – силове відсторонення влади. Бо ця влада триматиметься за крісла.

Наприкінці цього року розпочинається цикл президентських та парламентських виборів. Анатолій Гриценко балотовуватиметься в президенти. На минулих виборах, каже, не маючи грошей, за мене проголосувало більше мільйона. І зараз на першому місці довіри.

– Ні я, ні моя родина, не плануємо виїжджати, тому хочу збудувати країну, у якій буде комфортно. У мене є усвідомлення того, що рішення маємо приймати тільки в інтересах нашого народу, а не Кремля, Брюсселю тощо. Нам протистоять доларові мільярдери, у них силовий блок, адміністративний, всі центральні канали, вони формують під себе центральну виборчу комісію, суди і т.д. Тому нам потрібно об’єднувати зусилля, тих людей, які поділяють ті самі принципи, – зазначив Анатолій Гриценко.

Тернопільська організація «Громадянської позиції», за словами Анатолія Гриценка, одна з найпотужніших. Керує нею Петро Ландяк.

Попередня стаття

У Тернопіль привезли Чудотворну Зарваницьку Ікону (Фото)

Наступна стаття

Чи загрожує тернополянам епідемія грипу? (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.