У Теребовлянському районі на складі згоріла тонна капусти

Пожежа трапилася на території підприємства у селі Дворіччя Теребовлянського району. Вогонь спалахнув в господарській будівлі переобладнаній на овочевий склад. Площа загоряння – близько ста квадратних метрів.

Значно ускладнювала роботу рятувальників під час гасіння вогню дозаправка пожежних автоцистерн водою з місцевої водонапірної вежі. Споруда, хоча й знаходилася на території підприємства та передбачалася як джерело протипожежного водопостачання, проте перебувала у занедбаному стані.  Водонапірну вежу  своєчасно не обслуговували та частково розкомплектували, тож пожежникам довелось затратити додаткові зусилля та час для налагодження безперебійної подачі води до осередку пожежі.

За дві години займання повністю ліквідували. Вогонь знищив 25 метрів квадратних покрівлі та одну тонну капусти.Причини виникнення пожежі та суму матеріальних збитків встановлюють. Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Пенсіонерка з Лановець “обміняла” понад 230 тисяч гривень на газетні вирізки

Наступна стаття

Дідусь з Кременця зрізав сосни, щоб зігрітися, та їх конфіскували

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.