Усміхнена жінка успішна в усьому, – колеги керівниці підрозділу Агрохолдингу “МРІЯ” (Відео)

Проект “Територія розвитку”

Надія Нагірна – керівник підрозділу одного з найбільших агрохолдингів України – «Мрія».  Кластер «Тернопіль» орендує понад 30 тисяч га землі в більш як півсотні сільських радах. Це 8 районів області. Колеги дивуються, як може одна людина пам’ятати про кожну ділянку.

 

 – Ми проїжджаємо село, а вона знає, що там знаходиться наше поле, скільки гектарів і навіть яка його конфігурація і як туди заїхати, – розповідає старший менеджер по роботі з громадськістю Агрохолдингу «МРІЯ» Іван Триснюк. – Не кожен чоловік може так впоратись з роботою, як Надія Ігорівна.

 

Земельну справу вона обрала сама. Після університету прийшла у бухгалтерію тоді ще невеликого фермерського господарства «Мрія». Згодом перейшла у земельний відділ, відмовилась задля цього від кар’єри викладача. Каже, за 15 років тут – жодного разу не пошкодувала.

 

Роботу з людьми вважає найважчою, проте намагається вникати в життя громад. Каже, у кожного з 20 тисяч їхніх пайовиків крім гектарів поля – своя історія. І лише повертаючись додому, відчуває себе не керівником, а жінкою. Адже сім’я для неї – фортеця, опора і відрада.

 

  Вона піклується про нас, думає про нас. І вдома зовсім інша, ніж на роботі, – з ніжністю розповідає чоловік Надії Олег.

 

Пишаються донькою і батьки. Запевняють, встигає все. Надія ж визнає – за кожною успішною жінкою стоять близькі люди. Її сила – у їх підтримці і любові.

 

 Це моє життя, я ним задоволена. В мене є діти, яких я люблю понад усе, коханий чоловік,  живі здорові батьки, і кохана «Мрія» – каже жінка.

 

Попередня стаття

Двоє АТОвці з Тернопільщини повернули президенту нагороди

Наступна стаття

Тернопільські ветерани АТО повернули державні нагороди (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.