Спецтехнікою і лопатами. Засніжені дороги краю чистять майже три сотні людей (Відео)


Шляхи Тернопільщини перемітає. Вночі посилились опади у вигляді снігу та пориви вітру до 20 м/с. Та шляховики запевняють: ситуація, під контролем. Потреби в обмеженні руху транспорту дорогами області немає.

 

Для подолання наслідків циклону на замовлення обласної дорожньої служби задіяно техніку підрядних організацій. На дорогах краю працює 118 одиниць техніки, з яких  65 – піскорозкидачі, 20 бульдозерів та автогрейдерів. Більше 100 шляховиків виконують ручну посипку складних ділянок доріг (спуски, підйоми, круті повороти).

 

На території Тернопільщини є місця відстою для автотранспорту, детальніше їхнє розташування можна прочитати ТУТ. Також, додатково обладнано ще 12 спецмайданчиків при в᾽їздах на територію Тернопільщини.

 

В разі, якщо вам потрібна інформація про стан проїзду автошляхами Тернопільщини, у Службі автомобільних доріг цілодобово працює диспетчер. Звʼязатись з яким можна за номером телефону: (0352) 52-65-32.

 

Попередня стаття

У тернопільському парку десятки зрізаних дерев (Відео)

Наступна стаття

Водія, який насмерть збив дівчину на Бандери – ув’язнили

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.