У Тернополі чоловіки намагалися позбутися наркотиків у Центрі міста

Двох чоловіків  затримали тернопільські патрульні у Центрі Тернополя. Затримані, позбувшись наркотичних речовин, намагалися втекти від поліціантів.

 

За повідомленням патрульних, під час перевірки території на вулиці Руській вони помітили людей, які поводилися підозріло, уникали візуального контакту. Правоохоронці підійшли до них, аби встановити особи. Один з чоловіків помітно нервував, а потім різко викинув з рук поліетиленовий пакет і спробував втекти. Інспектори миттєво зреагували і затримали втікача. Однак, чоловік так і не зміг пояснити патрульним причини своєї дивної поведінки.

 

У пакетику, що викинув 43-річний громадянин, знаходилася невідома речовина рослинного походження схожою на канабіс. У 42-річного чоловіка при собі був шприц зі залишками ймовірно наркотичної речовини та пігулками, ймовірно наркотиками.

 

На місце події патрульні викликали слідчих. Речовини відправили на експертизу, а затримані доставлені у відділок поліції для з’ясування обставин. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

Попередня стаття

Поезія – мій порятунок, – Сергій Фалендиш (Відео)

Наступна стаття

Відсьогодні пільговики їздитимуть громадським транспортом тільки з «Картою тернополянина»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.