І фотоапарат не продав і гроші втратив: тернополянина ошукав покупець

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел
Із заявою про шахрайство у поліцію звернувся житель обласного центру. Тернополянин повідомив, що з його рахунку викрали 16 тисяч 500 гривень.

 

Напередодні крадіжки чоловік розмістив оголошення на сайті ОЛХ про продаж фотоапарата. З необережності потерпілий, окрім характеристик товару, вказав реквізити банківської картки, на якій зберігав чималу суму грошей.
До власника фотоапарату зателефонував потенційний покупець. Невідомий розпитував потерпілого дані банківської картки, мовляв ніяк не може перерахувати гроші за товар. А вже згодом тернополянин виявив, що жодної копійки від невідомого покупця не надійшло, натомість зникли всі його заощадження. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 
Попередня стаття

З-під криги на Тернопільському ставі витягнули чоловіка (Відео)

Наступна стаття

Поезія – моє життя, – Володимир Процюк (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.