Мене замовили політичні опоненти. Маю конкретні підозри, – Ігор Турський (Ефір)


Життєва і політична позиція тернопільського політика Ігоря Труського – у соціально-політичному проекті Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОр» – «ПОЗИЦІЯ».

Рішення піти в опозицію не було миттєвим. Це – тривалий процес, – каже Ігор Турський. Вагомим фактором стало унеможливлення висловлення власної думки і рішення.

– Спочатку все йшло за планом – ми спілкувалися з виборцями, намагалися вирішувати їх питання, чути громаду. Але з часом ми почали розуміти, що щось все-таки не те відбувається. На засіданнях фракцій нам чітко казали, де ставити «+», а де «-». Коли ми спробували щось говорити, нам сказали – так потрібно зробити. І всередині фракції вже помаленьку почала вимальовуватися маленька опозиція. Своє бачення намагалися в дискусію переконати і міського голову і інших депутатів. Нас не почули і почав виникати конфлікт. Ми прийняли рішення піти шляхом опору. Ми обралися і почали говорити про це вголос вже. 

Напад, який стався 23 лютого, Ігор Турський пов’язує з політичною діяльністю. Каже, – це підтверджують і в поліції. Проте нарікає, що розгляд справи затягують.

– Так, як три тижні мені сказали, що от є така інформація, так і сьогодні теж саме – ні на сантиметр слідство не просунулося. За три дні, щоб ви розуміли, коли керівник поліції робив заяву у понеділок, вони вже знали прізвище нападників, за три дні карний розшук зміг найти нападників. Від того моменту, коли вони взнали, хто є нападники, справа не просунулася ні на крок. Я цього не можу зрозуміти, але, напевно, хтось мотивує те, щоби справа не рухалася.

Коли буде завершений розгляд справи і суд винесе остаточне рішення Ігор Турський не припускає. Проте, вже зараз разом з адвокатом працюють над тим, аби справу у суді перекваліфікували з хуліганства у замах на життя і, що напад був скоєний групою осіб, а не однією. Хто міг замовити, – каже Ігор Турський, – припущення, звісно, є. У мене немає ворогів, у мене є лише політичні опоненти. І ці опоненти – у міській раді. Відтак, коло підозрюваних осіб дуже вузьке, – зазначив політик.

– Звичайно, що є у мене думки, припущення. Але я б дуже хотів, щоб мої припущення були тільки моїми припущеннями. Я б дуже хотів, щоб начальник поліції вийшов і сказав, ми розслідували справу – ось є виконавець, ось є виконавець. У мене немає ворогів, я досить таки компромісний чоловік. У мене є тільки політичні опоненти. І ці політичні опоненти є тільки у міській раді. І я думаю, що це звідти йде коріння цього злочину. 

Попередня стаття

На Тернопільщині за продаж підсніжників жінка сплатить 26 тисяч гривень штрафу

Наступна стаття

На Кременеччині викрасти автівку злочинцю завадив ключ

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.