На Кременеччині викрасти автівку злочинцю завадив ключ

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел
Намагався викрасти автівку, проте завадив ключ. На Кременеччині поліціанти затримали жителя села Білокриниця. Чоловік того вечора гуляв у районному центрі. Повертаючись до села, він запримітив на вулиці поблизу автовокзалу “жигулі”. Двері автівки власник не зачинив. До того ж у замку залишив ще й ключі.
Сівши за кермо, зловмисник спробував завести двигун. Та як не старався, нічого не виходило. Зрештою, зламав у замку ключа. Зрозумівши, що викрасти легківку йому не вдасьться, вирішив пограбувати – забрав з салону флеш-картку та набір інструментів.

 

Крадія поліціанти розшукали вже наступного дня. У скоєному він зізнався. Кримінальне провадження відкрили згідно статті 185 – крадіжка та замахом на злочин статті 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом. Слідство триває. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

Попередня стаття

Мене замовили політичні опоненти. Маю конкретні підозри, – Ігор Турський (Ефір)

Наступна стаття

Поезія- це ще одне диво світу, – ведуча Ната Бенч (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.